Ik heb geen toegang tot mijn Paylogic account.

Het is mogelijk dat je geen toegang hebt tot jouw persoonlijke Paylogic Account om een van de volgende redenen:
Het is mogelijk dat je een ander e-mailadres hebt gebruikt toen je registreerde voor jouw Paylogic Account. Gelieve al je e-mailadressen na te lopen.

Wanneer je jouw wachtwoord vergeten bent, kun je klikken op Forgot password? Je kunt vervolgens de instructies volgen om je wachtwoord te resetten.

Share on whatsapp
Share on telegram
Share on facebook